|
Moment prawdy |
| Autor |
Wiadomość |
BaChmenka  ` inna.

Casos: 304
|
Wysłany: 2009-06-07, 10:49
|
|
|
| Cytat | | Jakie są wasze odczucia związane z tym nowym programem rozrywkowym Polsatu? |
po prostu ten co to wymyślił, nie miał rodziny itp. totalny brak inteligencji.
| Cytat | Oglądacie, czy raczej przełączacie program?
|
przełączam.
| Cytat | | Uważacie, że pytania są za bardzo osobiste, czy może wręcz przeciwnie- jeszcze bardziej 'podkręcilibyście temperaturę'? |
są za bardzo osobiste.
| Cytat | | Które pytania najbardziej wam się spodobały, bądź wręcz oburzyły? |
typu: czy zdradził byś żonę? czy ożenisz się z twoją partnerką? czy oglądasz zsię na ulicy za kobietami? itp. |
|
_________________ zachowaj twarz na ulicy
zachowaj twarz na koncercie
zachowaj twarz na komendzie
zachowaj twarz wobec innych przede wszystkim wobec siebie
zachowaj twarz, bądź siebie pewien |
|
|
|
 |
Roffy  Bachmenka [-]LoVeR[-]

Casos: 210
|
Wysłany: 2009-06-07, 11:07
|
|
|
nie ogladam tego bo to nudne
co w tym ciekawego ze p[ytaja o osobiste sprawy??
nie riozumiem takich ludzi ktorzy sie do tego programu zgłaszają
ludzie chyba zrobią wszystko dla pieniedzy |
|
|
|
|
 |
Flo 

Casos: 2
|
Wysłany: 2009-06-08, 08:20
|
|
|
| Cytat | | po prostu ten co to wymyślił, nie miał rodziny itp. totalny brak inteligencji. |
no chyba logika że jakby ktoś nie chciał mieć problemów z powodu wyjawienia swoich osobistych spraw to by się tam po prostu nie zgłaszał?? on to robi bo chce a nie bo ktoś mu każe...
a ten kto to wymyślił miał dobry łeb po pokazuje ile ludzi mogą zrobić dla kasy...
| Cytat | | ypu: czy zdradził byś żonę? czy ożenisz się z twoją partnerką? czy oglądasz zsię na ulicy za kobietami? itp. |
ale oni wiedzą na czym to polega... i wiedzą co robią... to jest gra... gra to ryzyko. Było się nie zgłaszać....?
Osobiście nie oglądam... chyba 2 odcinki obejrzałam tylko... jakoś mnie to nudzi ale nasz naród jest znany z plotkarstwa więc pewnie większości się podoba jak ktoś wyjawia swoje tajemnice... |
|
_________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie... |
|
|
|
 |
Dadexix 

Casos: 478
|
Wysłany: 2009-06-08, 11:25
|
|
|
| A ja to bym chętnie poszedł tam, bo mam mało do ukrycia, a wiele ciekawych rzeczy w życiu mi się zdarzało:D |
|
_________________ Styl gangsta, typ hastla...
"Ja chce rozp***dalać mury, tylko powiedz ku*wa który, zrobi wszystko dla kultury, lecz nie wszystko dla publiki..."[LitwaMC] |
|
|
|
 |
Barbossa  alternatywa !

Casos: 180
|
Wysłany: 2009-06-08, 16:31
|
|
|
| Ludzie robią z siebie dno w tym programie. Nie oglądam bo nie śmieszą mnie ludzkie łzy i kryzysy rodzinne. Program dla bojcorek i bojcorów. Jeśli człowiek zamiast oglądnąć pożytecznego programu edukacyjnego wybiera takie coś to świadczy to o upadku kultury. |
|
_________________ 1001 dla mnie to zwykła 9 |
|
|
|
 |
Flo 

Casos: 2
|
Wysłany: 2009-06-09, 15:30
|
|
|
| Jeja.. Ci ludzie wiedza co robia... znaja swoja historie i jezeli maja tyle do ukrycia to po co tam ida?? |
|
_________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie... |
|
|
|
 |
Mary Sue 

Casos: 98
|
Wysłany: 2009-06-19, 21:33
|
|
|
| Cytat | | Ludzie robią z siebie dno w tym programie. |
zgadzam się absolutnie!
Nie wiem jak można za parę groszy sprzedać swoją prywatność.Ludzie przesadzają, myślałam,że nic nie będzie gorsze od Big Brothera, cóż myliłam się.
Kiedyś z czystej ciekawości rzuciłam okiem, przełączyłam po 10minutach.
| Cytat | | A ja to bym chętnie poszedł tam, bo mam mało do ukrycia | Każdy ma. |
|
_________________ Strącamy siebie w przepaść bo
bierzemy co podtyka los
zamiast po prostu uciec
gdy jest na to czas.
 |
|
|
|
 |
Sorbitol  Chemiczna lanserka. xD

Casos: 4538
Pomogła: 2 razy
|
Wysłany: 2009-06-20, 15:37
|
|
|
Każdy człowiek ma wiele do ukrycia, trzeba też zauważyć, że pytania się raczej nie powatrzają, więc dla każdego z nas znaleźli by coś odpowiedniego.
Moment prawdy jako program telewizyjny jest bardzo dziwny... |
|
_________________ Szczęście to.... "I love you" wielki, kolorowy napis na szarym obdrapanym murze. |
|
|
|
 |
|
|