|
Najgorsze gry |
| Autor |
Wiadomość |
Betheley 

Casos: 40
|
Wysłany: 2009-10-09, 02:34
|
|
|
No to teraz wypowie się osoba, która grała ponad 7 lat w Tibię.
Wciągnął mnie w to mój znajomy. Pokazał, jakoś mi się nie spodobało, ale odpaliłem kilka dni później u siebie w domu... I tak po jakimś czasie mi się spodobało (ludzie się zmieniają;-) )
Tak sobie graliśmy z tymi kumplami tam, i później nie mogliśmy się od niej oderwać... Albo graliśmy razem, albo non-stop o niej gadaliśmy... I tak było przez jakieś 6,5 roku...
W końcu powiedziałem sobie pół roku temu że trzeba z tym skończyć i tak z dnia na dzień przestałem grać... I wcale nie powiedziałbym że to jest najgorsza gra.
Minusem tej gry to jest oczywiście grafika. To chyba najgorsze co jest w tej grze... Ale na tym kończą się jej wady... Grywalność: Super, skoro w tym samym momencie potrafi w nią grać kilkanascie tysięcy ludzi, to coś w tym musi być... Dzięki tej grze się nauczyłem odpowiedzialności (miałem za zadanie aby kumple nie ginęli na huntach). Poznałem bardzo dużo osób z którymi miałem okazję się spotkać na żywo... Z całej Polski...
I niech mi teraz powiedzą osoby które pisały że najgorsza jest Tibia, Tibia, i jeszcze raz Tibia.
Dlaczego tak uważają... Konkretne argumenty poproszę a nie... POiszesz tak bo taka jest ogólna ocena w necie?? Jesli tak to życzę Ci powodzenia w życiu... ;P |
|
|
|
|
 |
Kamix  Od czarnej roboty :D

Casos: 932
|
Wysłany: 2009-10-13, 08:39
|
|
|
dlaczego? jak już pisałem i sam to za uwarzyłeś ta gra strasznie wciąga, a po za tym znam osoby które trochę przez grę spieprzyli sobie życie, bo ciągle w nią grali i na nic innego nie mieli czasu... Bo Tibia jest ważniejsza |
|
|
 |
Edward d'Eath  Lord

Casos: 412
|
Wysłany: 2009-10-16, 19:22
|
|
|
| Każda gra, która zaczyna dominować nad życiem realnym jest zła. Nigdy nie wiedziałem, co ludzie w tym widzą... Nie miałem okazji w to grać i nie żałuję. |
|
_________________ Ale to, że coś jest oczywiste nie oznacza jeszcze, że jest prawdą. |
|
|
|
 |
Kamix  Od czarnej roboty :D

Casos: 932
|
Wysłany: 2009-10-19, 09:12
|
|
|
| Cytat | | Każda gra, która zaczyna dominować nad życiem realnym jest zła. Nigdy nie wiedziałem, co ludzie w tym widzą... Nie miałem okazji w to grać i nie żałuję. |
Też właśnie o to chodzi, pograć można każdy lubi co innego, i tak samo jest z grami!
Każdy lubi inna, ale nie do tego stopnia że aby nie iść do szkoły i grać w tą grę! |
|
|
 |
Gummi Bear  Dhominico Pro Hybo

Casos: 258
|
|
|
|
 |
Czesi0 

Casos: 68
|
Wysłany: 2010-01-02, 16:34
|
|
|
| Moim zadaniem najgorsza grą też jest tibia, ale nie pozostawie tego bez wytłumaczenia. Sądzę tak ponieważ grałem w nią od około 4 lat i bardzo zmarnowała mi mój cenny czas przez tibie zawaliłem szkołę, przyjaciół, stałem sie bardziej nerwowy. Rano szedłem do szkoły i w nej gadałem z kolegami o tibi, przychodziłem odrobiłem lekcje i siedziałem do 22 na krześle grając w tibię i tak w kółko... po jakimś czasie sam zobaczyłem że ciągle w nią maniaczę (po około mieśiącu) ograniczyłem granie, grałem około 3h dziennie aż w końcu przestałem w nią gra na około pół roku o tamtego czasu przez 3 lata gram może z 3h tygodniowo Xd. |
|
|
|
|
 |
rastman 

Casos: 36
|
|
|
|
 |