|
Czy feromony naprawdę działają? |
| Autor |
Wiadomość |
Myszka 

Casos: 304
|
Wysłany: 2009-12-16, 12:25 Czy feromony naprawdę działają?
|
|
|
Wiele z nas na pewno zastanawia się, dlaczego mniej atrakcyjne kobiety często mają większe powodzenie wśród mężczyzn, niż te uważane za ładniejsze. Zdarza się, że panie o przeciętnej urodzie wprost nie mogą opędzić się od adoratorów. Dlaczego tak się dzieje? O ile kwestia ta jest jasna, jeśli doceniamy osobowość i cechy charakteru, to jednak z jakiego powodu niektórzy mężczyźni jak magnes lgną do dopiero co poznanych kobiet? Rozwiązaniem tej zagadki mogą być feromony.
Czy feromony naprawdę działają?
Feromony – substancje semiochemiczne należące do grupy infochemicznej. Przeważająca grupa feromonów to skomplikowane mieszaniny wielu różnych substancji chemicznych, często z jednym dominującym składnikiem, znacznie rzadziej są to jednoskładnikowe substancje chemiczne.
źródło: wikipedia.org |
|
_________________ Kiedy możemy zauważyć moment, gdy kończy się noc a zaczyna dzień? |
|
|
|
 |
Cheero 

Casos: 1725
|
Wysłany: 2009-12-24, 23:59
|
|
|
hmm.. jeszcze nigdy nie próbowałem czegoś takiego ciekaw jestem jak to działa musze kiedyś wypróbować ale napewno nie chce stosować tego do własnych celów |
|
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
 |
|
|
|
 |
JSDK  THUG-LIFE.PL

Casos: 256
|
Wysłany: 2009-12-29, 03:28
|
|
|
ma ktoś zawąchać ? |
|
_________________ Moje Portfolio i Blog JSDK
|
|
|
|
 |
Drunk Eyes 

Casos: 391
|
Wysłany: 2009-12-31, 15:36
|
|
|
Nie wydaje mi się żeby działały. Osoba używająca jest pewniejsza siebie, ot co.
A w czarodziei i wróżki wierzycie? |
|
|
|
|
 |
JSDK  THUG-LIFE.PL

Casos: 256
|
Wysłany: 2009-12-31, 19:50
|
|
|
ja bym nie był tego pewien ostatnio podobno dokonali jakieś rewolucji w feromonach
że umieją uzyskać feromony zwierzęce przyswajalne przez ludzi
ale nigdy z kobiecymi nie miałem do czynienia |
|
_________________ Moje Portfolio i Blog JSDK
|
|
|
|
 |
Lechoo91  z benzyną we krwi

Casos: 1116
|
Wysłany: 2010-03-07, 14:43
|
|
|
| Cytat | | Czy feromony naprawdę działają? |
Tak !
Miałem okazję to wypróbować w piątek, solenizant/organizator imprezy miał ampułkę przezroczystej cieczy 30ml z kulką (jak te dezodoranty) i się tym oboje wysmarowaliśmy w imię nauki
(ja oczywiście musiałem otrzymać zgodę od dziewczyny )
co się stało ?
Po paru minutach poczułem się o wiele pewniejszy siebie, nie interesowało mnie z kim rozmawiam, wszystkich traktowałem tak jakbym sam ich stworzył, śmiałem nawet ochrzanić ochroniarza 2 razy większego ode mnie za złe traktowanie moich znajomych, wszyscy obcy faceci, byli bardziej uprzejmi i mniej agresywni, wyręczali mnie w drobiazgach, dziewczyny z którymi rozmawiałem za chwilę wyrywały na parkiet a podczas rozmowy wydawały się zachowywać dużo mniejszy odstęp od mojej osoby i się głupio uśmiechały, a mojej dziewczynie też się włączył specyficzny romantyk, tak się bezmyślnie we mnie wpatrywała takim maślanym wzrokiem |
|
|
 |
asiunia21 

Casos: 2
|
|
|
|
 |
Lechoo91  z benzyną we krwi

Casos: 1116
|
Wysłany: 2010-03-08, 22:42
|
|
|
asiunia21, tyle, że ja byłem bardzo sceptyczny...
nie wierzyłem, że to zadziała - przynajmniej właśnie te feromony, gdyż najdroższe sięgały 250zł a ta ampułka była za mierne 12zł
a jeśli nawet była to tylko pewność siebie, to powiem, że gdybym kupił to za te 12zł nie miałbym wyrzutów sumienia |
|
|
 |
|
|