|
Czy istnieje taki program? |
| Autor |
Wiadomość |
Herudraug  Margines Społeczny :D

Casos: 162
|
Wysłany: 2010-02-22, 19:41 Czy istnieje taki program?
|
|
|
Czy istnieje jakiś program, który pokazuje powtórzenia w tekście? Np. że wpisujemy co ile wyrazów może się pojawić wyraz? Może być też coś podobnego... |
|
|
|
|
 |
towarzysz Stalin  Batiuszko

Casos: 1532
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-22, 22:50
|
|
|
| Cytat | | Nie ma, a nauka stylistyki nie boli. | Tak wiem, nie boli, ale po prostu mam dłuższy tekst i mam trochę powtórzeń i lepiej mi będzie sprawdzić powtórzenia przy pomocy jakiegoś programu. |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-22, 22:54
|
|
|
| Cytat | | Tak wiem, nie boli, ale po prostu mam dłuższy tekst i mam trochę powtórzeń i lepiej mi będzie sprawdzić powtórzenia przy pomocy jakiegoś programu |
Nie rozumiem cie, nie wiem jak długi masz ten tekst, ale sądzę, że czas, który poświęcasz na szukanie tego tandetnego zwieńczył byś już jakoś poprawą swojego tekstu. Myśl logicznie. |
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-22, 23:03
|
|
|
| Cytat | | Cytat | | Tak wiem, nie boli, ale po prostu mam dłuższy tekst i mam trochę powtórzeń i lepiej mi będzie sprawdzić powtórzenia przy pomocy jakiegoś programu |
Nie rozumiem cie, nie wiem jak długi masz ten tekst, ale sądzę, że czas, który poświęcasz na szukanie tego tandetnego zwieńczył byś już jakoś poprawą swojego tekstu. Myśl logicznie. |
Właśnie dużą część poprawiłem, ale z powtórzeniami nie mogę się uporać, a z programem byłoby mi o wiele łatwiej. |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-22, 23:05
|
|
|
| Cytat | | ale z powtórzeniami nie mogę się uporać, |
Bo za mało się starasz. Ja ci nie poradzę bo to nie mój problem, widzę jednak, że ci na tym nie zależy skoro czekasz aż jakiś program cię wyręczy.
Chcesz znaleźć taki program? Pisz na forum webmasterskim, nie forum młodzieżowym gdzie większość to SwEeT nastki. |
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-22, 23:07
|
|
|
| Cytat | | Cytat | | ale z powtórzeniami nie mogę się uporać, |
Bo za mało się starasz. Ja ci nie poradzę bo to nie mój problem, widzę jednak, że ci na tym nie zależy skoro czekasz aż jakiś program cię wyręczy.
Chcesz znaleźć taki program? Pisz na forum webmasterskim, nie forum młodzieżowym gdzie większość to SwEeT nastki. |
I tak już znalazłem stronę... która nawet (choć nie do końca) spełnia moje oczekiwania. http://www.wordcounter.com/ może komuś się przyda |
|
|
|
|
 |
|
|