|
Kebab |
| Autor |
Wiadomość |
TILKA 

Casos: 64
|
Wysłany: 2010-01-28, 19:10
|
|
|
kebaba lubie ale od momentu jak uslyszalam o tym...
http://policyjni.gazeta.p...jego_zwlok.html
to jakos nie przepadam.Jadlam natomiast w Holandii dürum roll mieso takie jak w kebabie ale zawijane w "ciescie" z saltkami i z sosikiem czosnkowym palce liza!!!!. |
|
|
|
|
 |
Łobuziara  I kill you ^^

Casos: 2154
|
Wysłany: 2010-01-29, 09:22
|
|
|
O cholerka!
Teraz to już na pewno nie zjem Ale wiadomo do czego to są ludzie zdolni. Ale wiele rzeczy z wszelkich fast foodów jest 'niewiadomego' pochodzenia. W czystych warunkach też nie są przyrządzane, więc nie ma co spodziewać się cudów... Ja za każdym razem kiedy to jem zastanawiam się co to za mięso, z czego, jakie, i często mi się odechciewa przez te wyobrażenia |
|
_________________ Ale taki już jest człowiek: ceni naprawdę tylko to, czego nie ma.
Erich Maria Remarqe |
|
|
|
 |
Kabaczek  69 Group

Casos: 4416
|
Wysłany: 2010-01-29, 11:23
|
|
|
Oj toż to Rosja a nie Polska Mnie to jakoś nie obrzydziło do kebaba |
|
_________________ Kocham  |
|
|
|
 |
MRK 

Casos: 62
|
Wysłany: 2010-01-29, 11:51
|
|
|
Ważne aby sprzedający nie dodawali nic od siebie |
|
|
|
|
 |
Lechoo91  z benzyną we krwi

Casos: 1116
|
Wysłany: 2010-01-31, 01:50
|
|
|
Nie wierzę w to...
nie wszystko co piszą musi być prawdą...
mam uwierzyć, że bezdomni zabili > zjedli > resztki sprzedali do budki za kebabem...
fajny hardkor, ja bym wolał ukraść coś ze sklepu, niż jeść trupa, z resztą każda istota rozumna (bezdomny też) nawet jeśli by zabił z zimną krwią, to bałby się o swoje du*sko, i uciekł z miejsca zdarzenia, a oni taszczyli zwłoki bo knajpki (nikt ich nie widział, nie bali się) i jeszcze ktoś to kupił.... ?!
- chce pan trupa na zacier ?
- ooooooo !!! Dobri kebab, dobri ! Macie stówka, dawać mięso ! (też półmózg, skoro nie zadzwonił na policję, nie bał się sanepidu, oraz serwował to ludziom...)
jestem pewny, że ta historia nigdy nie miała miejsca (chyba, że w Somalii) |
|
|
 |
Pimple 

Casos: 66
|
Wysłany: 2010-08-23, 19:32
|
|
|
| Uwielbiam kebab, ale tylko z jednego miejsca, bo jest po prostu pyszny! Sos łagodny. |
|
_________________ Prawdziwa miłość zaczyna się tam, gdzie niczego już w zamian nie oczekuje.
— Antoine de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
|
|