|
nieobecni ? |
| Autor |
Wiadomość |
uciekająca do gwiazd  kamileczkack

Casos: 466
|
Wysłany: 2009-02-24, 23:39 nieobecni ?
|
|
|
mam pytanie. po co trzymac tych wszytkich ludzi na liscie ktozy maja 0 postow i ostatnie odwiedziny w dniu zalozenia konta ?
i drugie pytanko. co mam zrobic zeby te powiadomienia m nie przychodzily na meila? w ustaiweniach juz zmienialam ;x |
|
_________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół
http://uciekajacadogwiazd.blogspot.com/ <------ zapraszam!! |
|
|
|
 |
tobiasty 

Casos: 3176
|
Wysłany: 2009-02-25, 07:13
|
|
|
| Cytat | mam pytanie. po co trzymac tych wszytkich ludzi na liscie ktozy maja 0 postow i ostatnie odwiedziny w dniu zalozenia konta ?
|
Hmm... moze kiedys ktorys z tych uzytkownikow bedzie chcial troche popisac na forum
| Cytat | | i drugie pytanko. co mam zrobic zeby te powiadomienia m nie przychodzily na meila? w ustaiweniach juz zmienialam ;x |
W edycji profilu mozesz wylaczyc powiadomienia o odpowiedziach, prywatnych wiadomosciach itd... |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2009-02-25, 09:49
|
|
|
| Cytat |
W edycji profilu mozesz wylaczyc powiadomienia o odpowiedziach, prywatnych wiadomosciach itd... |
no ale tam juz zmienialam i nadal to przychodzi |
|
_________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół
|
|
|
 |
Hell 

Casos: 973
|
Wysłany: 2009-02-25, 14:43
|
|
|
| Cytat | | mam pytanie. po co trzymac tych wszytkich ludzi na liscie ktozy maja 0 postow i ostatnie odwiedziny w dniu zalozenia konta | Zasadniczo, na większości for obowiązuje zasada 3 miesięcy. Baza czyszczona jest z osób, które nie odwiedziły forum przez ostatnie 3 miesiące.
| Cytat | | no ale tam juz zmienialam i nadal to przychodzi | Sprawdź ponownie, upewnij się, że masz zaznaczoną tę opcję.
Ja dla przykaldu otrzymuje tylko powiadomienia o PW. |
|
_________________ Nie radujcie się z jego klęski,
bo choć świat powstał i powstrzymał drania,
suka która go zrodziła, znów ma ruję.
- Bertold Brecht
|
|
|
|
 |
tobiasty 

|
Wysłany: 2009-02-25, 16:39
|
|
|
| Cytat | | Zasadniczo, na większości for obowiązuje zasada 3 miesięcy. Baza czyszczona jest z osób, które nie odwiedziły forum przez ostatnie 3 miesiące. |
Wiadomo ale to sa wielkie fora Jak ja bym wyczyscil tych userow ktorych nie bylo przez 3 miesiace to zostalo by z 30 osob |
|
|
|
|
 |
zyglarz  Z Własnej Bajki

Casos: 410
|
Wysłany: 2009-02-25, 20:20
|
|
|
| Tobi Ty nawet nie usuwasz ludzi którzy tego chcą ; p hah |
|
_________________ Człowiek, Który Zmieni Świat ! |
|
|
|
 |
Kabaczek  69 Group

Casos: 4416
|
Wysłany: 2009-02-25, 20:22
|
|
|
| Cytat | | Tobi Ty nawet nie usuwasz ludzi którzy tego chcą ; p hah |
Wybaczcie za offtopa ...
Skoro chciałeś aby usunąć twoje konto to po co na nie wchodzisz ? |
|
_________________ Kocham  |
|
|
|
 |
tobiasty 

|
Wysłany: 2009-02-25, 21:02
|
|
|
Rejestrujac sie na forum akceptujesz regulamin, w ktorym wyraznie pisze :
| Cytat | 11. Właściciel forum nie ma obowiązku kasowania postów opublikowanych na forum oraz, nawet jeżeli ich autor wyrazi takie życzenie. Właściciel forum również nie ma obowiązku kasowania kont użytkowników na forum, nawet jeżeli ich właściciel wyrazi takie życzenie.
|
|
|
|
|
|
 |
zyglarz  Z Własnej Bajki

Casos: 410
|
Wysłany: 2009-02-25, 23:40
|
|
|
Po pierwsze nie pisze tylko jest napisane : )
Po drugie ... nie masz obowiązku ale MO?ESZ to zrobić prawda ? ; p
Kabaczek przychodzą mi wiadomości na pocztę chociaż kiedyś anulowałem tą opcje ; / |
|
_________________ Człowiek, Który Zmieni Świat ! |
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2009-02-26, 10:28
|
|
|
no ja ta opcje mam caly czas anulowana. i caly czas przychodza ;x i wkurza mnie to jak wejd en apoczte a tam 324 wiadomosci |
|
|
|
|
 |
Tom@szek86 

Casos: 40
|
Wysłany: 2009-05-05, 22:58
|
|
|
i bardzo dobrze ze nie usuwa widzisz ja kiedyś go prosiłem żeby usuną moje konto a teraz jestem tutaj codziennie dobrze ze tego nie zrobił |
|
_________________ pozdrowionka
 |
|
|
|
 |
Myś  Myśa <3

Casos: 2735
|
Wysłany: 2009-05-06, 18:50
|
|
|
| Cytat | | Cytat | | mam pytanie. po co trzymac tych wszytkich ludzi na liscie ktozy maja 0 postow i ostatnie odwiedziny w dniu zalozenia konta | Zasadniczo, na większości for obowiązuje zasada 3 miesięcy. Baza czyszczona jest z osób, które nie odwiedziły forum przez ostatnie 3 miesiące. |
ło, u nas byłoby to co najmniej nieopłacalne. ; p
wg mnie nie ma potrzeby usuwania kont. nie jest ich znowu tak dużo (chociaż trochę się znajdzie ; p), a może kiedyś userzy zechcą popisać...
tak więc jestem na nie. |
|
_________________ :happysadowiec:
|
|
|
|
 |
|
|