|
Co zmienić? |
| Autor |
Wiadomość |
Cheero 

Casos: 1725
|
Wysłany: 2009-07-17, 18:35
|
|
|
nie wiem co Ty masz do ikonek wypasione są |
|
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
 |
|
|
|
 |
Kabaczek  69 Group

Casos: 4416
|
Wysłany: 2009-07-17, 20:37
|
|
|
lepiej różnorodnie niż jednolicie |
|
_________________ Kocham  |
|
|
|
 |
Cheero 

Casos: 1725
|
Wysłany: 2009-07-17, 20:57
|
|
|
| m. in. te ikonki sprawiły, że zapragnąłem dołączyć do tego forum.. bo były ładniejsze i ciekawsze niż na innych forach |
|
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
 |
|
|
|
 |
Siiii. 

Casos: 5474
Pomogła: 2 razy
|
Wysłany: 2009-08-04, 15:31
|
|
|
Em proponuje dodać dział coś w stylu "nasza twórczość czy talenty.. ' I tam każdy zakłada swój własny temat i co tam ma za talent fotograficzny , pisze wiersze , teksty , piosenki , rysuje czy wszystko inne wkleja sobie o |
|
|
|
|
 |
Orzechowa  Love orzechy

Casos: 26
|
Wysłany: 2009-11-14, 19:31
|
|
|
| Nic nie zmieniajcie . Forum jest piękne !. |
|
|
|
|
 |
Lechoo91  z benzyną we krwi

Casos: 1116
|
Wysłany: 2010-02-06, 20:32
|
|
|
Co zmienić ?
Hmmm... moim zdaniem wszystko jest ok, aczkolwiek jest kilka rzeczy które wymagały by kosmetycznych poprawek
1. "Software, Hardware, Systemy operacyjne, Webmastering" - to moim zdaniem działy tak często odwiedzane jak ...salon Ferrari w Somalii.
Można by to wrzucić do jednego wora i przesortować (tak jak np. Babskie sprawy)
a w miejsce pustych pól dodać inne, nowe działy
2(czytaj w wypadku gdy popierasz pkt. 1).
Wypadało by zrobić ankietę jakie działy miały by powstać, ja sam wymyślił bym kilka propozycji, na ten moment uważam np. że przydał by się taki dział jak "Zwierzęta" albo "Ogród", "Architektura"
3. Zauważyłem, że w niektórych tematach/działach nie naliczają się posty.
Domyślam się, że jest to pewnego rodzaju "blokada" aby zbyt szybko nie wypracować sobie rangi, bo istnieją tematy gdzie można pisać posta na minutę...
Jednak post to tylko post - nie pieniądze.
Można by było w tych działach zablokować "casos" i podnieść poprzeczki otrzymywania ów rang...
(np. minimum na forum 200dni i do tego średnia +5 posta dziennie, itp.)
4. Warto było by dodać jeszcze jakąś rangę
ale sam jeszcze nie wiem jaką.
Pomyślę, dopiszę
Pozdr. Lechoo |
|
|
 |
Radoslavus  Film Director

Casos: 212
|
Wysłany: 2010-02-08, 23:29
|
|
|
Ja bym zamknął taki temat jak :
http://pogaduchy.eu/topic...dalas-vt106.htm
Ludzie umieszczają tam, że oglądali np. Parassusa ale już nie chce im się palcem kiwnąć, żeby wejść do tematu o tym filmie który założyłem i skrobnąć choć jedno zdanie - choć proszę by napisali i podaje nawet link - żeby nie było, że nie ma takiego tematu.
Nie oszukujmy się- ten temat - to tylko nabijanie sobie postów - nie wnosi nic nowego bo ludzie nawet nie piszą co myślą o filmie który wiedzieli.
Nie wnosi a zabiera - bo nikomu już nie chce ruszyć swoich paluszków bo napisania czegoś w tematach o danym filmie albo założeniu nawet samemu takiego tematu. |
|
_________________ http://www.fluster.pl |
|
|
|
 |
towarzysz Stalin  Batiuszko

Casos: 1532
|
Wysłany: 2010-02-09, 15:15
|
|
|
| Cytat | | Ludzie umieszczają tam, że oglądali np. Parassusa ale już nie chce im się palcem kiwnąć, żeby wejść do tematu o tym filmie który założyłem i skrobnąć choć jedno zdanie - choć proszę by napisali i podaje nawet link - żeby nie było, że nie ma takiego tematu. |
A co ty oczekujesz od kilkunastolatków, że wystawią ci naukową opinię albo nie wiem napiszą książkę o nim. To forum dyskusyjne, z akcentem na dyskusyjne bo tutaj się o wszystkim dyskutuje, ale fakt, piszą jaki film oglądali bo napiszą zdanie z dwóch słów i mają jednego posta. |
|
|
 |
Myś  Myśa <3

Casos: 2737
|
Wysłany: 2010-02-09, 16:57
|
|
|
Radoslavus, czuję, jakbym była podana za przykład. [ja oglądałam Parnassusa, mi podałeś linka].
Racja, nie chce mi się w osobnych tematach pisać. Nie pasjonują mnie filmy, a to, co miałam do powiedzenia nt. obejrzanych wyraziłam w kilku słowach w tamtym temacie. Możesz prosić, ale, nie oszukujmy się - prawda jest taka, że i tak nie zmusisz nikogo, żeby pisał recenzje. :>
Jak dla mnie temat mógłby być przeniesiony do Gier i zabaw, tak jak Czego teraz słuchacie, bo właściwie oba są 'nabijaczami' w równym stopniu - i tu się z Tobą zgadzam.
[;
edit: nie, nie obraziłeś mnie. (: |
|
_________________ :happysadowiec:
|
| Ostatnio zmieniony przez Myś 2010-02-09, 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-09, 19:19
|
|
|
To był przykład nie chce nikogo obrazić i nie chce zmuszać do pisania recenzji. Jeśli Cię obraziłem - przepraszam.
Uważam jednak, że jeśli ktoś obejrzał film to na pewno ma cokolwiek o nim do powiedzenia - choćby 2 zdania.
A ten temat tak naprawdę ogranicza wszystko.
| Cytat | | To forum dyskusyjne, z akcentem na dyskusyjne bo tutaj się o wszystkim dyskutuje, |
No właśnie o wszystkim - a film też się również w tym zawiera. Nie chce by ludzie pisali - bóg wie jakie wywody i mega super recenzje. Po prostu chce by napisali cokolwiek nawet zwykłe. Podobał mi się bo uważam, że aktorzy fajnie grali. A w tym temacie ludzie piszą co oglądali - nabiją sobie posta i dziękuje, dobranoc. Dla mnie to bez sensu. Równie dobrze można by było zamknąć ten dział i zostawić tylko w grach i zabawach temat co ostatnio oglądaliście.
Skoro forum powstało - jest i coraz więcej ludzi się rejestruje to niech poziom na nim też rośnie.
A nie, że najbardziej oblegane tematy to te : jaki film ostatnio oglądałeś, co teraz słuchasz itp.
Dział gry i zabawy ma 19 tysięcy postów - całe forum ma ponad 55. 19 tys to 1/3 całego forum.
Polubiłem nawet to forum - i warto je rozwijać dlatego uważam, że zamknięcie tego tematu było by bardzo dobre - a jeśli okaże się, że ludzie nadal nic nie piszą to otworzyć ponownie i już niech sobie nabijają posty i casos |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-09, 22:21
|
|
|
| Cytat | | Skoro forum powstało - jest i coraz więcej ludzi się rejestruje to niech poziom na nim też rośnie. |
Kto powiedział, że to ma być wprost proporcjonalne? No pokaż mi.
| Cytat | | No właśnie o wszystkim - a film też się również w tym zawiera. |
Film to wszystko? Nie powiedział bym, dla mnie wszystko to np. przyjaźń.
| Cytat | | Polubiłem nawet to forum - i warto je rozwijać dlatego uważam, że zamknięcie tego tematu było by bardzo dobre |
Skoro ten temat to 1/3 forum to wyobraź sobie, że nikt nie będzie tutaj wchodził. |
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-10, 23:38
|
|
|
| Cytat | | Film to wszystko? Nie powiedział bym, dla mnie wszystko to np. przyjaźń. |
Czytaj ze zrozumieniem. A potem wywalaj mi takimi tekstami... Nie zrozumienie to pierwszy stopień do konfliktów a w tym momencie uraziłeś mnie i to bardzo robiąc ze mnie człowieka który jakoby nie ma uczyć i jego życie to wyłącznie film... A Gdzie napisałem, że film to wszystko? Ty napisałeś, że dyskutuje się o wszystkim - skoro o wszystkim to napisałem, że o filmie też.
| Cytat | | Skoro ten temat to 1/3 forum to wyobraź sobie, że nikt nie będzie tutaj wchodził. |
I widzisz znowu nie czytasz ze zrozumieniem. 1/3 forum to nie temat o tym co ostatnio oglądałeś tylko dział Gry i zabawy.
| Cytat | | Kto powiedział, że to ma być wprost proporcjonalne? No pokaż mi. |
Nikt tak nie powiedział - po prostu uważam, że powinien być progres. |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-11, 10:53
|
|
|
| Cytat | | Czytaj ze zrozumieniem. A potem wywalaj mi takimi tekstami... Nie zrozumienie to pierwszy stopień do konfliktów a w tym momencie uraziłeś mnie i to bardzo robiąc ze mnie człowieka który jakoby nie ma uczyć i jego życie to wyłącznie film |
No widzisz pech to pech, każdego kiedyś spotka. Czujesz się urażony? Nie mój problem, przeprosił bym cię gdybym ci powiedział coś wulgarnego, ale w taki wypadku nie.
| Cytat | | I widzisz znowu nie czytasz ze zrozumieniem. |
Bo mi to na rękę |
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-11, 17:12
|
|
|
| Cytat | | No widzisz pech to pech, każdego kiedyś spotka. Czujesz się urażony? Nie mój problem, przeprosił bym cię gdybym ci powiedział coś wulgarnego, ale w taki wypadku nie. |
Nie trzeba pisać coś wulgarnego by musieć przepraszać. Ale cóż pokazuje to tylko Twój poziom. Albo jego brak |
|
|
|
|
 |

|
Wysłany: 2010-02-11, 17:24
|
|
|
| Cytat | Nie trzeba pisać coś wulgarnego by musieć przepraszać. Ale cóż pokazuje to tylko Twój poziom. Albo jego brak |
Rejestrując się tutaj powinieneś się liczyć z tym, że nie każdy podzieli twoje zdanie, i będą to wyrażać głośno. W tym momencie się spinasz, typowo się spinasz. |
|
|
 |
|
|