|
Kobieta, która nie umie gotować. |
| Autor |
Wiadomość |
baxena23  pudełko do .butów xD

Casos: 1394
|
Wysłany: 2009-12-06, 10:59
|
|
|
| Cytat | | Panie, czy uważacie gotowanie za czynność, która jest wam niezbędna? |
Nie. Ja nie umiem gotować. Nie cierpie gotować, ale chcialabym się nauczyć.
| Cytat | | A może chcecie w przyszłości polegać na gotującym mężu? |
Pewnie |
|
_________________ There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
stairway to heaven |
|
|
|
 |
Myszka 

Casos: 304
|
Wysłany: 2009-12-07, 21:12
|
|
|
Lubię gotować . Czasem kiedy mam zły dzień i jestem sama wykładam wszystkie możliwe produkty jakie są w domu i tworze nowe kulinarne dania |
|
_________________ Kiedy możemy zauważyć moment, gdy kończy się noc a zaczyna dzień? |
|
|
|
 |
Lechoo91  z benzyną we krwi

Casos: 1116
|
Wysłany: 2010-02-03, 00:06
|
|
|
No właśnie niepojęta dla mnie jest geneza stereotypu, że kobieta musi stać przy garach...
Proszę mnie za to nie bić, bo to tylko moja opinia ale uważam, że faceci lepiej gotują, wszyscy kucharze, smakosze to faceci, mój ojciec gotuje świetnie, ja też jestem chwalony, matka robi wstrętne jedzenie i karą dla mnie jest gdy ona pichci... Zawsze posiłek przyrządzany przez kobietę wydawał mi się jałowy, bez aromatu, nie było tzw. "rozpier*olu smakowego w pysku". Gdzieś czytałem, że kobiety mają mniej kubków smakowych od mężczyzny...
facet w kuchni - dla mnie to normalne
ale kobieta - mnie trochę razi... jak na tych reklamach...
"jak u mamy".... no FUJ ! |
|
|
 |
vintage  hezky ?esky

Casos: 140
|
Wysłany: 2010-02-03, 12:02
|
|
|
Lechoo91, chcę się związać z mężczyzną o podobnych poglądach.
Nie umiem gotować, raczej eksperymentuję. Mistrzowsko opanowałam przyrządzenie parówek, makaronu i ryżu! |
|
_________________ Mluvila by polsky a trochu ?esky, pár slov n?mecky a smála by se hezky. |
|
|
|
 |
Łobuziara  I kill you ^^

Casos: 2154
|
Wysłany: 2010-02-03, 15:06
|
|
|
| Cytat | | No właśnie niepojęta dla mnie jest geneza stereotypu, że kobieta musi stać przy garach... |
Zakochałam się!
| Cytat | | Panie, czy uważacie gotowanie za czynność, która jest wam niezbędna? A może chcecie w przyszłości polegać na gotującym mężu? |
Cośkolwiek wypadałoby umieć przyrządzić coby nie umrzeć z głodu i nie zagłodzić innych Ja muszę się przyznać, że mam dwie lewe ręce do gotowania (choć czaasem się coś uda ugotować i nikogo nie zatruć ) i wolę kiedy robią to Panowie, bo większość radzi sobie z tym doskonale.
I też czytałam, że faceci mają lepsze wyczucie smaku. Może coś w tym jest |
|
_________________ Ale taki już jest człowiek: ceni naprawdę tylko to, czego nie ma.
Erich Maria Remarqe |
|
|
|
 |
towarzysz Stalin  Batiuszko

Casos: 1532
|
Wysłany: 2010-02-03, 16:05
|
|
|
| Nie każda kobieta musi umieć gotować jak i nie każdy mężczyzna nie musi nie wiem umieć jeździć samochodem. Mamy teraz tyle gotowych rzeczy w sklepach, które aż się proszą aby je podgrzać. Nie ma co dyskryminować kobiet tylko z tego względu. Pokój. |
|
|
 |
|
|