|
chcę mieć 'pierwszy raz' za sobą.! :DDD |
| Autor |
Wiadomość |
Naomi.  mała słodka czekoladka

Casos: 16
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:35 chcę mieć 'pierwszy raz' za sobą.! :DDD
|
|
|
| kropka. |
|
_________________ ten uśmiech jest dla mnie, prawda.?
 |
| Ostatnio zmieniony przez Naomi. 2009-11-08, 13:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Source 

Casos: 3456
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:38
|
|
|
Najzwyczajniej bym powiedział że..."wybacz..ale nie mogę".
Nie istotne, że jestem z kimś. To w tym wypadku by nie miało znaczenia. Obejrzyj sobie American Beauty i zobacz jak facet do tego podchodzi^
Jest coś ważniejsze niż popychanie małolat. |
|
I need to hear you
M <3.
 |
|
|
|
 |
noid  przyszły ratownik

Posty: 374 Wiek: 19 Dołączył: 09 Sie 2009 Skąd: Zgierz / Gorlice
Casos: 1966
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:42
|
|
|
a czego oczekujesz od sexu?
po Twoim poscie sadze ze jednak nie jestes gotowa na to.
sex to cos wiecej niz wsadzanie penisa do pochwy. to przede wszystkim uczucie. przynajmniej w moim rozumieniu.
gdybym dostal taka wiadomosc to nie potraktowalbym tego powaznie a autorke uznalbym za ..(wiadomo o co chodzi).
poczekaj do powaznego zwiazku i wtedy to zrob. nie od razu. chlopak czasem mowi ze kocha, ze wielbi, a chodzi jedynie o sex. tak wiec nie daj sie skucis. bedziesz zalowala zapewne. |
|
|
|
|
 |
Source 

Casos: 3456
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:51
|
|
|
Zostańmy przy tym, że sex to sex. To wkładanie penisa i pochwy i nic innego. To jak to zrobisz i jak pozwolisz się czuć kochankowi to już sprawa z goła inna.
Sex to jednak dalej tylko cielesność. Jeśli pozwolisz sobie to możesz uwolnić się dzięki temu i zbliżyć się. Fizycznie to dalej suche pi***olenie się. |
|
I need to hear you
M <3.
 |
|
|
|
 |
Buffalo  FTS !

Casos: 982
|
Wysłany: 2009-08-27, 23:49
|
|
|
tej a bycie dziewica to zuo ? NIE!
trudno dzis o dziewice wiec czuj sie lepsza \o/
a jak juz to jesli jestes ladna to sie skusze bo widze ze rozumu to Ty swojego nie masz |
|
_________________ I szczerze pier**limy to co jest na topie w klubach
To jest proste, taką właśnie robimy jazdę
Sprzedajemy chore gówno, a nie hity dla czternastek
 |
|
|
|
 |
Barbossa  alternatywa !

Casos: 180
|
Wysłany: 2009-08-28, 00:16
|
|
|
Naomi., jesteś normalna? |
|
_________________ 1001 dla mnie to zwykła 9 |
|
|
|
 |
Hefalumpa Jestem  Lord Vader

Casos: 388
|
Wysłany: 2009-08-28, 08:56
|
|
|
Gdybym dostał taką wiadomość to na drugi dzień - jakbym już przestał się śmiać - zacząłbym sobie kręcić z Ciebie bekę... Ale w końcu by mi się znudziło |
|
|
 |
Barbossa  alternatywa !

|
Wysłany: 2009-08-28, 10:06
|
|
|
Dobra dobra wszyscy się śmiejemy a i tak każdy by ją przerobił na lewo i prawo przynajmniej gdyby ładna była :roll: |
|
|
|
|
 |
aha  My empire of dirt.

Posty: 31 Wiek: 62 Dołączyła: 06 Sie 2009 Skąd: Poza ciszą.
Casos: 2074
|
Wysłany: 2009-08-28, 11:22
|
|
|
| Cytat | | trochę źle się z tym czuje, chciałbym mieć już to za sobą. |
Pierwsze pytanie jakie mi sie nasuwa... DLACZEGO? Bedziesz się czuła lepsza? fajniejsza? bo już przeruchana? Naprawdę życzę Ci z całego serca byś zaczęła patrzec na seks, na jako najbardziej duchowy akt popełniony przez fizycznośc i z miłości. Wiesz ile w tym magii? Kiedy masz tą świadomoś, że oddajesz sie po raz pierwszy z czystego uczucia? To jest naprawdę coś...niesamowitego. I szkoda by było, naprawdę szkoda, gdybyś potem żałowala, zę obeszła Cię najfajniejsza kwestia utraty dziewictwa.
Szanujmy się. |
|
_________________ - Jak mówisz, że nie mamy ze sobą nic wspólnego, układasz usta w sposób...
- Trochę tak, co?
- Aha. Boże, jak śmiesznie... |
|
|
|
 |
Buffalo  FTS !

Casos: 982
|
Wysłany: 2009-08-28, 11:34
|
|
|
| Cytat | Dobra dobra wszyscy się śmiejemy a i tak każdy by ją przerobił na lewo i prawo przynajmniej gdyby ładna była :roll: |
przeciez wolisz chlopakow |
|
_________________ I szczerze pier**limy to co jest na topie w klubach
To jest proste, taką właśnie robimy jazdę
Sprzedajemy chore gówno, a nie hity dla czternastek
 |
|
|
|
 |
Sajmon  ^^

Casos: 1798
|
Wysłany: 2009-08-28, 11:48
|
|
|
| Cytat | | mam 17 lat i nadal jestem dziewicą. trochę źle się z tym czuje, chciałbym mieć już to za sobą. |
Źle podchodzisz do sprawy. Po pierwsze 17 lat i bycie dziewicą to nic wynaturzonego, nic złego, masz jeszcze czas. Po za tym co to za konstrukcja: chce to miec za sobą? Zabrzmiało to tak, jakbys juz chciała to zrobic na siłę, byleby nie byc dziewicą. Nie, nie tędy droga.
| Cytat | | zawsze jak jakiś chłopak się mnie o to pyta i ja odpowiadam szczerze to zaraz lecą teksty w stylu: ''naprawdę.? |
To co mówi facet nie zawsze odzwierciedla jego mysli
| Cytat | | jak ja gadałem z 15 latkami to one już to robiły''. |
Przejmujesz sie tym? Jakimis puszczalskimi nastolatkami, będącymi na tyle mądrymi by śpiewac naokoło, że w wieku 15lat nie sa juz dziewicami??
| Cytat | | w sumie nie jest dla mnie ważne co faceci mówią, ale ja czuje się gotowa by to zrobić. |
Zaczynasz się w tym gubic. Chcesz to zorbic, ale troche się boisz, ale mimo tego chcesz, ale teraz juz nie ma z kim, a jakby ta osoba była znowu powróciłby lęk?? Tak to odbieram.
| Cytat | | ''hej. założyłam się z koleżanką, która pierwsza TO ZROBI. no i pomyślałam sobie, że może pomógł byś mi wygrać ten zakład? wiem, że to brzmi idiotycznie, ale mówię serio. ''. |
Tak, to brzmi idiotycznie. Ja jakbym dostał takiego smsa, to chybabym jednak podziękował.
| Cytat | | heh, ludzie myślicie, że mogę mu tak napisać, czy się wygłupię.? |
Zdecydowanie sie wygłupisz
Szukasz partnera seksualnego na siłę, bojąc sie jednoczesnie to zrobic i przejmując sie jakimiś pietnastolatkami... poczekaj, aż naprawdę będziesz tego chciec. Docinki facetów jak juz pisałem nie muszą odzwierciedlac ich mysli. To, że jesteś dzewica wcale nie odstrasza. Czasem wręcz przeciwnie |
|
_________________ Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno. |
|
|
|
 |
Barbossa  alternatywa !

|
Wysłany: 2009-08-28, 13:17
|
|
|
| Z cnotliwego narodu przeistoczyliśmy się w naród dziwek i wyzwolonych chłopów... |
|
|
|
|
 |
Siiii. 

Casos: 5474
Pomogła: 2 razy
|
Wysłany: 2009-08-28, 15:27
|
|
|
| Cytat | 17 lat i nadal jestem dziewicą. trochę źle się z tym czuje | To lecz sie:)
| Cytat | hej. założyłam się z koleżanką, która pierwsza TO ZROBI. no i pomyślałam sobie, że może pomógł byś mi wygrać ten zakład? wiem, że to brzmi idiotycznie, ale mówię serio. ''.
| ?al mi Ciebie Wybacz ja jestem być może chamska ,ale naprawdę żal mi Twojego podejścia do siebie
| Cytat |
jak ja gadałem z 15 latkami to one już to robiły''. w | Młode kur powybijać tylko takie.
Znajdź sobie chłopaka , zakochaj się i zrób to.. zresztą nie musisz opowiadać koleżankom i kolegom czy jesteś dziewicą czy nie.. |
|
|
|
|
 |
Lille  duende del sur!

Posty: 43 Wiek: 18 Dołączyła: 28 Sie 2009 Skąd: Girona / Tychy
Casos: 110
|
Wysłany: 2009-08-28, 17:50
|
|
|
Naomi, żałosne jest to co piszesz... Dziewczyno przeczytaj swojego własnego posta i zastanów się nad tym. Jeśli ma cię to pocieszyć to ja mam 18 i jestem dziewicą. I czuję się z tym świetnie, jak wartościowa i skromna dziewczyna
| Cytat | ''hej. założyłam się z koleżanką, która pierwsza TO ZROBI. no i pomyślałam sobie, że może pomógł byś mi wygrać ten zakład? wiem, że to brzmi idiotycznie, ale mówię serio. ''.
|
Brzmi jak beznadziejny akt deperacji. A chłopak, żeby się na to zgodzić musiałby być naprawdę jakiś wynaturzony. Tak myślę. |
|
_________________ volevo dirti che ti amo
perche sei troppo uguale a me!
 |
|
|
|
 |
Sorbitol  Chemiczna lanserka. xD

Casos: 4538
Pomogła: 2 razy
|
Wysłany: 2009-08-28, 18:11
|
|
|
Zapytałam się wczoraj kolegi co by zrobił gdyby dostał taką wiadomośc o jakiejś panny a jego komentarz był taki: 'o ja pitole, to laska czy gówno?' bez obrazy... Dla mnie to idiotyczne...
Ja mam 18 lat i jestem dziwicą i jakoś mi to nie przeszkadza. Kwestia myślenia. |
|
_________________ Szczęście to.... "I love you" wielki, kolorowy napis na szarym obdrapanym murze. |
|
|
|
 |
|
|